Spordikooli esindus tagas otsepääsu poolfinaali

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Lõpp kannab hoolt nii Viljandi Spordikooli kui Viljandi HC meeskonna resultaadi eest. Laupäeval oli ta kuuel korral täpne spordikooli esinduse ridades.
Mihkel Lõpp kannab hoolt nii Viljandi Spordikooli kui Viljandi HC meeskonna resultaadi eest. Laupäeval oli ta kuuel korral täpne spordikooli esinduse ridades. Foto: Elmo Riig

Eelmisel laupäeval Viljandi spordihoones Eesti käsipalli esiliiga 12. voorus HC Tallase esindusega kohtunud Viljandi Spordikooli meeskond tagas 29:23 võiduga endale põhiturniiri teise koha ja otsepääsu poolfinaali.

Sügisel oli HC Tallase noor meeskond kodusaalis Viljandi Spordikoolile alla jäänud vaid 24:25 ja võit Viljandis oleks taganud talle koha veerandfinaalis. Nii siiski ei läinud.

Kodumeeskond alustas laupäeval paremini ning sai 3:1 ette. Markus Oliver Mädo ja Marek Karu tabamuse järel oli tablool peagi küll viik, ent Viljandi spurtis uuesti kolme väravaga ette. Tallasel õnnestus vahe mõneks ajaks küll minimaalseks vähendada, kuid poolaja lõpp kulges võõrustajate ülekaalu tähe all ning edu kärises koguni viieväravaliseks. Kalev Küti täpne vise tegi vaheajaseisuks siiski 13:9.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles