Valitsuse loomiseks algasid kõnelused väga kõhklevas toonis (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõnelused EKRE, Keskerakonna ja Isamaa vahel algasid üsna kahtlevate sõnavõttudega. Riigikogulased Jaak Madison ja Jaak Aab polnud päriselt ühel meelel ka selles, kas algasid konsultatsioonid või koalitsiooniläbirääkimised.
Kõnelused EKRE, Keskerakonna ja Isamaa vahel algasid üsna kahtlevate sõnavõttudega. Riigikogulased Jaak Madison ja Jaak Aab polnud päriselt ühel meelel ka selles, kas algasid konsultatsioonid või koalitsiooniläbirääkimised. Foto: Elmo Riig

Selles, kas teisipäeval algasid Keskerakonna, EKRE ja Isamaa vahel koalitsiooniläbirääkimised, pole isegi asjaosalised päris ühte meelt. EKRE esindaja Jaak Madison saatis oma partei esindajad ametlikele kõnelustele, tema nimekaim Keskerakonnast Jaak Aab läkitas aga oma erakonnajuhid konsultatsioonidele.

Ühes olid kaks Viljandimaalt riigikokku valitud Jaaku aga ühel meelel: mitte midagi pole veel otsustatud ega kokku lepitud ning kolmikliit võib vabalt ka sündimata jääda. Jaak Madison rõhutas, et EKRE ei lähe valitsusse, kui võimulepe pole vastuvõetav, ning oma nägu erakond ei kaota.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles