Viljandi võrkpallurid naasid karikavõistlustelt kullaga

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli esimene esindus ei kaotanud eelmisel nädalavahetusel peetud võrkpalli liidu karikavõistluste esimesel finaalturniiril ühtegi mängu ning tuli koju kõige säravama auhinnaga.
Viljandi spordikooli esimene esindus ei kaotanud eelmisel nädalavahetusel peetud võrkpalli liidu karikavõistluste esimesel finaalturniiril ühtegi mängu ning tuli koju kõige säravama auhinnaga. Foto: Külli Leola

Eelmisel pühapäeval Võru spordikeskuses lõppenud alla 16-aastaste tütarlaste võrkpalli liidu karikavõistluste esimesel finaalturniiril pälvis Viljandi spordikooli esimene esindus kuldmedali.

Karikavõitjaks kroonitud Viljandi Spordikool I võitis ainsana kõik mängitud seitse kohtumist, loovutades seejuures vaid ühe geimi ja sedagi mängus Võru vastu, mille ta 2:1 võitis.

Reedel alistas Viljandi spordikooli esimene võistkond 2:0 Tartu spordiseltsi Kalev esimese esinduse ja 2:0 Kohila VK / Kohila Vineeri, laupäeval 2:0 Keila Võrkpallikooli, 2:1 Võru Spordikooli ja 2:0 Tallinna võrkpalliklubi Täht ning pühapäeval 2:0 Rakvere Spordikooli ja 2:0 Selver Tallinn Spordikool I.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles