Võhma gümnaasium sai vilistlasest juhi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilsest juhatab Võhma gümnaasiumis vägesid uus direktor, varem Tallinna 32. keskkoolis ja Türi gümnaasiumis õppejuhatajana töötanud Kristel Vahtra. Töölepingule kirjutas ta alla eile hommikul, vahetult enne esimese tööpäeva algust.

Võhma linnapea Avo Põder ütles, et Vahtra kuulus nende nelja inimese hulka, kes olid ametisse kandideerimise avalduse esitanud esimeseks täht­ajaks. Et koolijuhi leidmiseks moodustatud komisjon pidas nende hulgast sobivaks üksnes Kristel Vahtrat, otsustati seada uus sooviavalduste esitamise tähtaeg. Nii leiti veel üks ini­mene, kellega komisjon läbirääkimisi alustas.

Avo Põder avaldas heameelt, et Kristel Vahtra on Võhma gümnaasiumi vilistlane. Määravaks sai aga asjaolu, et Vahtra on koolisüsteemis piisavalt kaua töötanud ning tunneb seda hästi.

Uus direktor ütles eile pärastlõunal, et esimene tööpäev on möödunud toimekalt.

«Hetkel võtan asetäitjalt dokumente vastu. Neid on päris palju,» lausus Kristel Vahtra.

Võhma gümnaasiumi juhi kohale otsustas ta enda sõnul kandideerida selleks, et ennast arendada.

«Õpin magistrantuuris koolikorraldust ja leidsin, et samal ajal koolijuhina töötada tuleb mulle kasuks,» selgitas Kristel Vahtra. Ta lisas, et kuigi kodukohta on hea tagasi tulla, ei mänginud see otsuse lange­tamisel rolli.

Võhma koolijuhi koht vabanes tänavu suvel, kui omavalitsus otsustas erimeelsuste tõttu senise direktori Külli Saarniku ametist vabastada. Avo Põder ütles, et praeguseks on pooled omavahel üksmeelele jõudnud ning tekkinud pinged lahendanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles