Sõudeklubi kogub heategevuskontserdiga raha

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seda ligi 20-meetrist 35 aasta vanust kaheksapaati, mis Viljandi sõudeklubi paadikuuris seisab, treener Robert Jürimaa sõnul enam üldiselt võistlustele kaasa ei veeta – see ei püsi konkurentsis. Nii on tulnud viljandlastel rentida paati mõnelt teiselt klubilt.
Seda ligi 20-meetrist 35 aasta vanust kaheksapaati, mis Viljandi sõudeklubi paadikuuris seisab, treener Robert Jürimaa sõnul enam üldiselt võistlustele kaasa ei veeta – see ei püsi konkurentsis. Nii on tulnud viljandlastel rentida paati mõnelt teiselt klubilt. Foto: Marko Saarm

Täna õhtul on Sakala keskuses heategevuslik kontserdiõhtu, millega Viljandi sõudeklubi kogub raha uue kaheksapaadi ostmiseks. Praegune sõiduriist on 35 aastat vana ning oma aja ära elanud.

Heategevuskontserdi peaesineja on Tõnis Mägi. Õhtu jooksul astub üles mustkunstnik ning näeb Kaspar Taimsoo sportlasteed tutvustavat näitust. Kavas on oksjon, millel pannakse müügile toetajate antud tooted ja teenused.

Paadi ostmiseks heategevuslikku abi kasutada pole Viljandi sõudeklubil esimene kord. Mulluste hansapäevade kohvikuöö ajal seati sõudebaasis sisse kohvik, millega teeniti raha kahepaadi soetamiseks. Müük oli hea, kokku saadi umbes pool rahast ning nüüdseks on kahepaat kenasti viljandlastel olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles