Jäärajasarja viimasel etapil polnud viljandlasele vastast

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Jääraja kunni" neljandal etapil võttis kahes arvestuses võidu viljandlane Marko Heinmäe, kes veebruari lõpus pälvis MX A krossinaela klassis Eesti meistrivõistluste hõbeda.
"Jääraja kunni" neljandal etapil võttis kahes arvestuses võidu viljandlane Marko Heinmäe, kes veebruari lõpus pälvis MX A krossinaela klassis Eesti meistrivõistluste hõbeda. Foto: Rauno Kais

Eelmisel laupäeval sõideti Võrtsjärvele lükatud kolmekilomeetrisel rajal «Motorexi jääraja kunni» sarja neljas etapp ja viljandlane Marko Heinmäe võidutses nii Open- kui seenioride klassis. Ühtlasi pandi sarjale punkt ja tunnustati kokkuvõttes parimaid.

Olgugi et Marko Heinmäe teenis laupäeval kahes klassis võidu, jäi tal sarja kokkuvõttes pjedestaalikohale astumisest veidi puudu ja mõlemas arvestuses tuli leppida neljanda kohaga. Seenioride klassis oli kokkuvõttes parim Hannes Hansman, kes viimasel etapil jäi teiseks. Open-klassi üldvõidu noppis Leo Laur. Viimase etapi võitis Marko Heinmäe Rain Kochi ja Alex Vetkini ees. Teine Open-klassis osalenud viljandlane Tiit Tomp viimasel etapil kaasa ei teinud ja sarja kokkuvõttes jäi ta viiendaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles