Tarvastust pärit fotograaf särab taas maailma tipus

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dramaatiline looduspilt, mis tõi Hendrik Mändlale «Sony World Photography Awardsil» rahvuslikus kategoorias esikoha, on jäädvustatud Islandil Thórsmörki rahvuspargis.
Dramaatiline looduspilt, mis tõi Hendrik Mändlale «Sony World Photography Awardsil» rahvuslikus kategoorias esikoha, on jäädvustatud Islandil Thórsmörki rahvuspargis. Foto: Hendrik Mändla

Tarvastust pärit noormees Hendrik Mändla on võitnud auhinnalise koha maailma ühel suuremal fotovõistlusel «Sony World Photography Awards». Tänavu valis žürii tema Islandil jäädvustatud pildi rahvusliku kategooria võitjate hulka.

Eesti fotograafide konkursile saadetud piltide hulgast võitis Mändla foto, mis on tehtud Islandil Thórsmörki rahvuspargis.

Island inspireerib

​Selles riigis on Hendrik Mändla varemgi lummavaid vaateid jäädvustanud. Tänavuse võidufoto tegi ta mullu mai lõpus, kui saareriigis pildistamas käis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles