Tuhalaane külamaja juht pälvis stipendiumi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuhalaane külamaja juhataja Anneli Anijärv
Tuhalaane külamaja juhataja Anneli Anijärv Foto: Elmo Riig / Sakala

30. novembril anti Tallinnas kodanikupäevale pühendatud ning kultuuriministeeriumi korraldatud vastuvõtul välja sihtasutuse Domus Dorpatensis stipendium, mille pälvis Tuhalaane külamaja juhataja Anneli Anijärv panuse eest kogukonna ning kodanikuühiskonna arendamisse.


Anneli Anijärv töötab Tuhalaane külamaja juhatajana 1998. aastast ning kasutab oma professionaalseid oskusi ka vabatahtlikuna, otsides fonde, kuhu kirjutada projekte, püüab leida toetajaid ja kaasab vabatahtlikke, kes aitaks projektitegevusi ellu viia. Samuti on ta üks mittetulundusühingu Tuhalaane eestvedajaid ning innukas ideede genereerija, elluviija ning projektide aruannete esitaja. Samuti abistab, nõustab ja juhendab ta meelsasti ümberkaudseid külaseltse, on kirjas Karksi valla kodulehel.

Sihtasutus Domus Dorpatensis annab 2005. aastast välja tuhande euro suurust kodanikustipendiumi, tunnustamaks kodanikualgatust ja kohaliku elu edendamist. Tänavu tegi stipendiumikomisjon valiku 40 taotluse seast. Komisjoni kuulusid Kodanikuühiskonna sihtkapitali nõukogu esimees ning Domus Dorpatensise endine juhataja Kristiina Tõnnisson, Avatud Eesti Fondi avatud valitsemise programmi koordinaator Kelly Grossthal ja 2010. aasta stipendiaat Carmen Ott.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles