Tippsõudjat üllatas spordijuhi arvamus sportlaste vähese mõtlemisvõime kohta

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo Viljandi sõudeklubi treeningsaalis
Kaspar Taimsoo Viljandi sõudeklubi treeningsaalis Foto: Marko Saarm

Korduvalt Viljandimaa parimaks sportlaseks tunnistatud mitmekordne tiitlivõistluste medalist Kaspar Taimsoo nentis Twitterisse tehtud postituses, et ta ei oleks olümpiakomitee presidendilt kuidagi oodanud avaldust, milles Eesti kõrgeim spordiametnik pani kahtluse alla sportlaste mõtlemisvõime.

«Sportlane on sportlane, tihtipeale jääb ju kooliharidus lünklikuks ja tea, paljukest seda oma mõtlemistki on,» ütles Eesti olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa Eesti rahvusringhäälingule antud intervjuus ja lisas, et on natukene pettunud sellistes meestes nagu Mati Alaver ja Andrus Veerpalu.

Taimsoo postitas tsitaadi oma Twitteri kontole ja selgitas järgmises kommentaaris, et peab kooliharidust tähtsaks ning avaldas heameelt, et olümpiakomitee toetab sportlaste ülikooliõpinguid, kuid sellist avaldust olümpiakomitee presidendilt ta ei oodanud. «Tasakaaluks peaks vaatama Sõõrumaa valimislubadusi ja seda, kuidas on nende tätmine edenenud,» kirjutas Viljandi sõudeklubi juht Taimsoo, viidates tõenäoliselt Sõõrumaa lubadustele suurendada spordi rahastamiseks mõeldud eelarvet ning toetajate hulka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles