Keskerakonna eksjuht on saanud sajalt inimeselt lahkumisavalduse. Erakond neid ei rahulda (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna Viljandimaa piirkonna eksjuhi Juhan Juhkamsoo sõnul viis ta reede õhtul erakonna Viljandi kontori postkasti üle 70 erakonnast lahkuda soovija avalduse.
Keskerakonna Viljandimaa piirkonna eksjuhi Juhan Juhkamsoo sõnul viis ta reede õhtul erakonna Viljandi kontori postkasti üle 70 erakonnast lahkuda soovija avalduse. Foto: Peeter Kümmel

Jaanuaris Keskerakonna Viljandimaa piirkonna juhi kohalt tagandatud ja seejärel erakonnast lahkunud Juhan Juhkamsoo on reedeõhtuse seisuga enda sõnul viinud Keskerakonna kohalikku kontorisse ligi saja inimese lahkumisavalduse. Erakonnast on nende alusel välja arvatud kümmekond inimest.

Kui Juhkamsoo viis paar nädalat tagasi erakonna kohalikku kontorisse 25 inimese lahkumisavalduse, siis kümmekond neist erakonna kohalikel juhtidel inimese lahkumissoovis kahtlusi ei tekitanud. 15 avalduse esitajaga aga võeti Aabi sõnul ühendust. «12 inimest ütlesid meile, et nad tegelikult ei soovi erakonnast lahkuda ja väitsid, et Juhkamsoo ähvardas neid, et allkirja saada,» rääkis Aab. «See on tegelikult politseijuhtum ja me kaalume sinna pöördumist.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles