58-aastase staažiga suusatreener: kas te usute veel, et mõni medal on puhas?

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staažikas suusatreener Urve Bergman, kes on elutöö eest Holstre-Polli keskuses lausa omanimelise pingi saanud, ei usu enam suusatamise puhtusesse.
Staažikas suusatreener Urve Bergman, kes on elutöö eest Holstre-Polli keskuses lausa omanimelise pingi saanud, ei usu enam suusatamise puhtusesse. Foto: Marko Saarm / Sakala

"See on šokk!" tunnistas 58 aastat Viljandimaal suusatajaid treeninud Urve Bergman. "No kas sa usud veel, et mõni medal meil puhas on?" küsis ta ajakirjanikult. "Mina enam ei suuda seda uskuda."

1961. aastal Viljandi spordikooli suusalapsi treenima hakanud Bergman nentis, et Mati Alaveri tegevuse kommenteerimiseks tal sõnu ei jätku. "Ta läheb noore mehe juurde ja ütleb, et kui tahad kiiremini sõitma hakata, siis siin on sulle Saksa arsti kontakt. Ja et see doping ei jäta jälgi. Mis sõnu siin veel vaja on? See on õudne," rääkis aastakümneid Holstre-Pollis lapsi treeninud suusatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles