Lavastajatudengid teevad esimest korda lõputööna lühifilmi

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VILJANDI, EESTI,02OKT2018 Kultuuriakadeemia. Viljandi kultuuriakadeemia mustas kastis käivad teatrikunsti 12. lennu diplomilavastuse «Protsess» proovid. Pildil Elar Vahter ELMO RIIG/Sakala
VILJANDI, EESTI,02OKT2018 Kultuuriakadeemia. Viljandi kultuuriakadeemia mustas kastis käivad teatrikunsti 12. lennu diplomilavastuse «Protsess» proovid. Pildil Elar Vahter ELMO RIIG/Sakala Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi kultuuriakadeemias teatrikunsti 12. lennus lavastaja ja näitleja erialal õppivad Mari Anton ja Elar Vahter teevad lõputööna lühifilmi. Varem pole akadeemia lõpetajad sel moel diplomit kaitsnud.

Elar Vahter selgitas, et lavastaja erialal on vaja teha üks teoreeriline ning kaks praktilist lõputööd. Mõlemad tudengid otsustasid ühe tööna teha lühifilmi.

Mari Anton ütles, et otsustas teha lühifilmi, sest selleks avanes suurepärane võimalus. Ta selgitas, et sügisel oli stsenaristika praktikum, millel tudengid said stsenaariume kirjutada Balti filmi- ja meediakooli õppejõu ja stsenarist Margit Keerdo-Dawsoni juhendamisel. Koolis teeb noorema kursusega tööd õppejõud Jürgen Volmer, kes oli nõus Vahtrit ja Antonit aitama ja õpetama režii poole pealt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles