Teatri aastaauhindade nominentide seas on mitmel korral mainitud Ugalat

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala
Ugala Foto: Elmo Riig

Rahvusvahelisel teatripäeval, 27. märtsil tunnustatakse parimaid teatriinimesi möödunud kalendriaasta loominguliste saavutuste või pikaaegse silmapaistva töö eest. Nimekirjast ei puudu ka Ugala teater.

Eesti teatriliidu kodulehel on nominentide töö kirjelduses Ugalat mainitud neljas kategoorias.

Haldus- ja administratiivtöötaja nominent on Ugala teatri turunduse ja avalike suhete juht Mari Nurk, keda tunnustatakse toimiva turundusosakonna moodustamise, selle juhtimise ja uuenenud teatri avaliku kuvandi loomise eest.

Mari Nurk
Mari Nurk Foto: Heigo Teder

Lavastust ettevalmistava töötaja auhinna nominent on Ugala teatri grimmiala juht Ülle Konovalov, kes on üks kogenumaid grimeerijaid Eestis. Kodulehel on teda iseloomustatud kui inimest, kes näeb ükskõik kui keerulise ülesande puhul alati võimalust latti veelgi kõrgemale tõsta.

Ülle Konovalov
Ülle Konovalov Foto: Heigo Teder

Lavastuste muusikalise kujunduse ja originaalmuusika auhinna nominent on Argo Vals, kes on loonud muusika lavastustele "Somnium" Tallinna Tantsuteatris ja lavastusele "Naine merelt" Ugalas.

Argo Vals
Argo Vals Foto: Heigo Teder

Lavastajaauhinna nominent on Andres Noormets Vanemuises loodud lavastusega "Midagi tõelist".

Andres Noormets
Andres Noormets Foto: Heigo Teder

Laureaadid selguvad rahvusvahelisel teatripäeval, 27. märtsil. Eesti teatriliit annab Eesti teatri aastaauhindu välja 1961. aastast. Nominentide nimekirja kõikides kategooriates leiab Eesti teatriliidu kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles