Riigikogu liikme süüdistused konkurentide suunas läksid märgist mööda

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Madison oma E-klassi Mercedese roolis.
Jaak Madison oma E-klassi Mercedese roolis. Foto: Konstantin Sednev

Esmaspäevasel Viljandi- ja Järvamaa esinumbrite debatil süüdistas EKRE kandidaat Jaak Madison Jürgen Ligi ja Helir-Valdor Seedrit, et nood on eelmisel aastal kulutanud ära kogu autode liisimiseks ettenähtud kuluhüvitise ning kavatsevad sõidukid pärast ametiaja lõppu soodsalt välja osta. Üks riigikogu liige selle võimaluse kasutamist tõepoolest ka kaalub, kuid mitte kumbki neist, keda Madison avalikul väitlusel nimetas.

Sama teema tõstatas Madison ühismeedias. «Olgu öeldud, et tegemist on sisuliselt vargusega, mis on legaliseeritud. Tegemist on isikliku vara (auto) ostmisega, makstes igakuiselt liisingmakseid kuluhüvitiste eest,» kirjutas ta Facebooki postituses ja tõi välja, et Seeder on aastatel 2015–2018 kuluhüvitistest autoliisingule kulutanud 11 827 eurot ja Ligi 11 322.

«Mis veel huvitavam: terve möödunud aasta nad kasutasid lubatud määra ära maksimaalselt ehk mõlemad 5400 eurot aasta jooksul,» kirjutas Madison.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles