Kodumeeskond võitis vaheturniiri avamängu väga napilt

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli meistriliiga põhiturniiri kohtumistega on selleks korraks ühel pool ning pärast paarinädalast pausi on aeg maha pidada kaheringilised vaheturniiri mängud. Eile Viljandi spordikoolis peetud B-vaheturniiri kohtumises võitis Viljandi HC napilt, 29:28 (13:11) SK Tapat.

Mäng algas hea kaitsjate ja väravavahtide tõrjetööga, avavärava viskas külalistest Vahur Oolup. 10. minutiks oli Viljandi HC saanud palli Mikola Naumi selja taha vaid korra ja Tapa juhtis 4:1. Kui Volodimir Maslak oli vähendanud kaotusseisu minimaalseks, 4:5, jäid mõlemad meeskonnad peaaegu viieks minutiks väravata.

Võõrustajad väljusid väravakriisist esimesena, tegid väikese vahespurdi ning Andrei Khapal viis meeskonna 20. minutil 7:5 juhtima. Tapa jõudis pärast Raimond Himma ja Robert Hiiemaa tabamusi 11:11 viigini, kuid Khapal ja Mihkel Lõpp saatsid tiimid puhkama Viljandi 13:11 eduseisul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles