Viljandi motomees teenis meistrivõistlustel hõbeda

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MX A krossinaela klassi sõitudes liidrikohalt kukkunud Marko Heinmäe sai ühest ebaõnnestunud etapist hoolimata kokkuvõttes Eesti meistrivõistluste hõbeda.
MX A krossinaela klassi sõitudes liidrikohalt kukkunud Marko Heinmäe sai ühest ebaõnnestunud etapist hoolimata kokkuvõttes Eesti meistrivõistluste hõbeda. Foto: Rauno Kais

Eelmisel laupäeval sõideti Äksis Saadjärvel mootorrataste jäärajasõidu Eesti meistri- ja karikavõistluste kolmas ja ühtlasi viimane etapp, millel viljandlane Marko Heinmäe kukkumiste tõttu küll kõvasti kohti kaotas, kuid hooaja kokkuvõttes siiski hõbeda pälvis. Laupäeva kangelaseks tõusis Andre Park, kes võitis mõlemad põhiklassid ja tuli neis hooaja kokkuvõttes Eesti meistriks.

«Motosport on juba selline,» nentis MX A klassi esimeses sõidus liidrikoha kaotanud Marko Heinmäe. «Võistlusmomendil sõitsime teise sõitjaga kokku ja selle tagajärjel kukkusin. Vähe sain põrutada ja tehnika räsida, aga ei midagi hullu, luud-kondid jäid terveks.»

Pärast tema kukkumist võitis MX A krossinaela avasõidu Rain Koch. Andre Park suutis pärast tagasihoidlikku algust lõpuks teise koha saada, alistades Aleksei Vinogradovi napi poole sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles