Suure-Jaanis pärjati kaunimate kodude omanikke

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks mastivimpel läks Vihi külas asuvae Vainu talule, mille omanikud on Tiiu ja Aivar Siim.
Üks mastivimpel läks Vihi külas asuvae Vainu talule, mille omanikud on Tiiu ja Aivar Siim. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval Suure-Jaanis Lembitu platsil olnud Eesti Vabariigi 101. aastapäeva aktusel tunnustati kaunite kodude omanikke. Riigihalduse ministri läkitatud tänukirja ja rahvusvärvides mastivimpli said 14 maja omanikud või esindajad.

Põhja-Sakala vallast pälvisid tunnustuse järgmised majad ja nende omanikud.

Kõpu alevikus Tamme tänav 7 maja omanikud Olesja Liberova ja Tiit Toom, Suure-Jaanis Köleri tänav 25 omanikud Sirli ja Villu Soolo, Lai tänav 2 omanikud Viivika ja Rein Rätsep ning Köleri tänav 44 omanikud Urve ja Risto Valdmaa.

Võivaku külas sai tunnustuse Tamme talu pererahvas Külli Hiiemäe-Metsar ja Aago Metsar, Ivaski külas Asu talu pererahvas Aide ja Taimo Vendla, Metskülas Toosi talu pererahvas Anne ja Aivar Lepp, Vihi külas Vainu talu pererahvas Tiiu ja Aivar Siim ning Ängi külas Kaldamäe talu pererahvas Aime Elts ja Rein Rohtmaa.

Koguni viis preemiat läks Võhma linna ja need said Spordi tänav 4 omanikud Karmen ja Tarmo Veedla, Ristiku tänav 1 omanikud Ülle ja Olev Helü, Pargi tänav 6 omanik Anneli Täht, Kastani tänav 6 omanik Viive Nõmmiksaar ning Lille tänav 5a kaheksa korteriga maja, mille omanikud on Elve Palu, Kunnar Raestik, Tatjana Bonder, Aino Kapsta, Aino Pent, Ulvar Treier, Harri Ots ja Marju Jegorov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles