Lumenappus muutis murdmaasuusatajate võistluspaika

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa murdmaasuusatamise teine etapp tuleb Holstre-Pollis. Seal korraldatakse ka võistluste viimane, kolmas etapp, mida peetakse koos Heino Bergmani mälestusvõistlustega. Foto on tehtud mullustel Heino Bergmani mälestusvõistlusel.
Viljandimaa murdmaasuusatamise teine etapp tuleb Holstre-Pollis. Seal korraldatakse ka võistluste viimane, kolmas etapp, mida peetakse koos Heino Bergmani mälestusvõistlustega. Foto on tehtud mullustel Heino Bergmani mälestusvõistlusel. Foto: Elmo Riig

Viljandimaa murdmaasuusatamise meistrivõistluste teine etapp on 24. veebruaril, kuid esialgse Kärstna mõisapargi asemel on asukoht teine.

Võistluste korraldaja Kaupo Tammemäe andis teada, et sulailmade tõttu on mõõduvõtt viidud Holstre-Polli vabaajakeskusesse. Kärstna mõisa planeeritud vana suusavarustuse näitus ja puusuuskade retrovõistlus lükkuvad edasi.

Viljandimaa meistrivõistluste teisel etapil on kavas 3-, 6- ja 9-kilomeetrine distants, kuid ilmaolusid arvesse võttes jätab korraldaja endale õiguse võistlusmaad muuta. Võistlused algavad kell 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles