"Tõe ja õiguse" piletid läksid Viljandis nagu soojad saiad

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmi "Tõde ja õigus" võtted Vastse-Roosas.
Filmi "Tõde ja õigus" võtted Vastse-Roosas. Foto: Dmitri Kotjuh

Kolmapäeva õhtul esilinastub Eestis Anton Hansen Tammsaare romaani "Tõde ja õigus" esimese osa põhjal tehtud film, mis tõotab saada suureks publikumagnetiks.

Viljandi Centrumi kinos esilinastub see kahes saalis ja mõlemad seansid on täiesti välja müüdud. Selline publikumenu on kodumaistest filmidest viimati osaks saanud veel "Klassikokkutulekule". Seal olid küll esilinastusel levitaja seatud piirid, ent kui luba on olemas, siis on Forum Cinemase programmispetsialist Henryk Novodi sõnul rahvast kodumaiste filmide esilinastusel murdu. "Ja Centrumi puhul eriti," lausus ta ning lisas, et "Tõel ja õigusel" on Viljandis veel erilinastus, millel on kavas auhinnaloos. Näitlejad ja filmitegijad siia publikut tervitama siiki ei tule, sest esilinastused on kõikjal Eestis ning Tallinna seansile on oodata ka presidenti.

"Võib oodata küll rekordtulemusi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles