Maratonil murtud roided võtsid Jürgen Ligi kampaaniarajalt maha (10)

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Ligi
Jürgen Ligi Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reformierakonna üks juhtfiguure, Viljandi- ja Järvamaa esinumber Jürgen Ligi andis teisipäeva õhtul ühismeedias teada, et jääb Tartu maratonil kukkumisest saadud vigastuste tõttu mõneks ajaks kampaaniaüritustest kõrvale.
 

"Seal, 20 kilomeetrit enne lõppu, kus muidu ikka maruliselt tõusen, langesin pea sama maruliselt," kirjutas Ligi oma Facebooki lehel. "Kaotus umbes 300 kohta, kaks ribi ja üks kops ka."

Ehkki maratonil jõudis Ligi finišisse, tõdes ta postituses, et arstid võtsid ta ikkagi rajalt maha ja panid torud külge, et lasta rinnust õhku välja.

Ligi kommenteeris Tartu Postimehele, et oli jõudnud finišeerida, kuid pärast seda ei suutnud ta end liigutada ning vajas arstide abi. Aktiivse harrastussportlasena tuntud Ligi märkis, et oli kukkunud maratoni jäise raja tõttu. Sama saatus tabas pühapäeval paljusid teisigi Otepää ja Elva vahel kulgenud suusatajad. 

Oma sõnul peaks Ligi lähipäevadel saama haiglas voolikutest lahti. Ta lootis, et saab varsti ka valimisdebattidest osa võtta. Täna pidi ta Tre raadios planeeritud debatist siiski loobuma.

"Pean sellest teatama, sest kalender on täis asju, mida saab edasi lükata nagu 3. märtsi," selgitas Ligi. Teisipäeva õhtul pidanuks ta televisioonis väitlema haridusminister Mailis Repsiga ja ees seisis hulk üritusi.

"Aga nädala pärast mingi debatt ehk siiski," oli ta lootusrikas.

Jürgen Ligi oli lubanud osaleda ka Sakala, Järva Teataja ja Kuku raadio ühisel debatil, mis salvestatakse 25. veebruaril kell 18 Ugala teatri väikeses saalis.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles