Lotovõite aegub iga kuu 20 000 euro väärtuses

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänu 2016. aastast rakendunud kohustuslikule isikutuvastusele arvloterii ostmisel pole ükski väga suur võit enam omanikuta jäänud, aga väiksemaid tabamusi aegub järjest.
Tänu 2016. aastast rakendunud kohustuslikule isikutuvastusele arvloterii ostmisel pole ükski väga suur võit enam omanikuta jäänud, aga väiksemaid tabamusi aegub järjest. Foto: Elmo Riig

Viimased kolm aastat on Eesti Loto aeguma hakkavate suuremate lotovõitude puhul ise võitja üles otsinud, kuid väiksemaid võite aegub endiselt ja seda iga kuu ligikaudu 20 000 euro väärtuses.

Uus kord hakkas kehtima 2016. aasta alguses ehk teisisõnu rakendus arvloterii ostmisel kohustuslik isikutuvastus. Kraabitava lotopileti puhul müüja isikut tõendavat dokumenti ei küsi.

Aktsiaseltsi Eesti Loto turundus- ja müügidirektor Annely Luikmel ütles, et Eesti Loto võtab ühendust iga arvlotopileti omanikuga juhul, kui tema ostetud pilet on andnud vähemalt 650 euro suuruse tabamuse, võidu väljavõtmiseks seatud tähtaeg hakkab lõppema ja omanik pole rahale ikka järele tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles