Kergejõustiklased tõid Viljandisse kaks meistritiilit

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste kõrgushüppes võitis meistritiitli Sakala esindaja Kristjan Tafenau, kes sai parima tulemusena kirja 2.16 ning püstitas sellega isikliku rekordi.
Meeste kõrgushüppes võitis meistritiitli Sakala esindaja Kristjan Tafenau, kes sai parima tulemusena kirja 2.16 ning püstitas sellega isikliku rekordi. Foto: Tairo Lutter

Eelmisel nädalavahetusel peeti Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis talviseid Eesti meistrivõistlusi, millel viljandlastest teenisid meistritiili kergejõustikuseltsi Sakala esindajad Jander Heil kuulitõukes ja Kristjan Tafenau kõrgushüppes.

Meeste kuulitõukes Eesti meistriks tulnud Jander Heil tõukas kuuli 18.49 meetri kaugusele. Selle tulemusega täitis Heil ka U23 EM-i normi, milleks on 17.50. Hõbedale tuli 17.59-ga Kert Piirimäe (Koigi KJK) ja tulemusega 16.30 Raido Kalbach (Tallinna SS Kalev).

Meeste kõrgushüppes meistritiitli pälvinud Kristjan Tafenau sai parima tulemusena kirja 2.16. Treener Tiit Aru ütles, et see tulemus on Tafenau isiklik rekord ja ühtlasi täitis ta sellega U23 EM-i normi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles