Järveotsa krundid läksid uuesti müüki

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järveotsa kruntide alghinnad jäävad vahemikku 21 384 – 38 424 eurot. Pärast hoonestusõiguse tingimuste täitmist on omanikul õigus kinnistu välja osta.
Järveotsa kruntide alghinnad jäävad vahemikku 21 384 – 38 424 eurot. Pärast hoonestusõiguse tingimuste täitmist on omanikul õigus kinnistu välja osta. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus otsustas tänasel istungil panna uuesti müüki viis Järveotsa linnaosa elamukrunti, mis esimesel enampakkumisel omanikku ei leidnud.

Enampakkumine algab 26. veebruaril ja pakkumiste esitamise tähtaeg on 18. märtsil kell 14. Müüki lähevad kinnistute Vaikuse tänav 9, 13, 18, 20 ja 24 hoonestusõigus. Enampakkumise alghinnad jäävad vahemikku 21 384 – 38 424 eurot. Pärast hoonestusõiguse tingimuste täitmist on omanikul õigus kinnistu välja osta.

Linnapea Madis Timpsoni sõnul näitas eelmise aasta lõpus korraldatud enampakkumine, et uue elamukvartali vastu on huvi. «Saime esimese korraga pooled krundid müüdud. Samas nägime, et osa huvilisi jäi soovitud krundist ilma ja oli ka neid, kes otsustasid oodata ja vaadata, milliseks turuhind kujuneb. Olen optimistlik ja usun, et kõik krundid lähevad sel korral kaubaks,» rääkis linnapea. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles