Märtsist muutuvad rongist ostetavate piletite soodustused

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. märtsist muutuvad Elroni sõidukaardiga ostetavate piletite soodustused ning senine sõidukaardi soodustus jääb kehtima vaid piletimasinast piletit ostes.
1. märtsist muutuvad Elroni sõidukaardiga ostetavate piletite soodustused ning senine sõidukaardi soodustus jääb kehtima vaid piletimasinast piletit ostes. Foto: Mihkel Maripuu

1. märtsist muutuvad Elroni sõidukaardiga ostetavate piletite soodustused. 10-protsendiline sõidukaardiga piletiostu soodustus  jääb kehtima vaid masinast piletit ostes. Klienditeenindajalt ostes see soodustus ei kehti.

Rongides olevad piletimasinad on töötanud veidi enam kui kuu ja neid kasutatakse üha enam: rohkem kui veerand inimestest, kes soovivad oma sõiduõiguse hankida rongist, teevad seda piletimasinat kasutades.

Elroni müügi- ja arendusjuhi Ronnie Kongo sõnul saab märtsist pileti soetada piletimasinast või klienditeenindajalt, kuid selle erinevusega, et senine 10-protsendiline sõidukaardi soodustus jääb kehtima vaid piletimasinast ostes. Klienditeenindajalt ostes on piletid edaspidi sama hinnaga, sõltumata sellest, kas tasutakse sularahas, sõidukaardiga või pikemates diiselrongiliinides pangakaardiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles