Ilmataadi ja ootamatu huvi tõttu nurjus jäärajasarja etapp Viljandis

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanuaris Võrtsjärvel peetud jäärajasarja "Eesti jääraja kunn 2019" Open-klassi kiirem mees oli Viljandist pärit Tiit Tomp.
Jaanuaris Võrtsjärvel peetud jäärajasarja "Eesti jääraja kunn 2019" Open-klassi kiirem mees oli Viljandist pärit Tiit Tomp. Foto: Genadi Katenev

Sel laupäeval Paala järvele planeeritud mootorratastele, ATV-dele ja quadracer'itele mõeldud sarja “Eesti jääraja kunn 2019” etapp jääb kehvade ilmaolude ning korraldajale üllatusena tulnud suure osavõtjate arvu tõttu ära.

"Viljandiga on natuke keeruline: "Jääraja kunni" sari on ootamatult kujunenud nii osavõtjaterohkeks, et Paala järv jääb kahjuks väikeseks," ütles sarja eestvedaja Riho Kollist ehk Lärm. "Ei osanud seda oodata. Samas oleks ilma olnud, oleks ehk kuidagi ära teinud."

Ta rääkis, et oli käinud Paala järvel olukorda uurimas. "Seal olid mingid uisuradadele mõeldud nõuded ja lõpuks polnudki nagu ruumi. Ring peaks poolteist kilomeetrit pikk olema,” lausus ta ning täpsustas, et osalejate arv küüniks üle kahesaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles