Kaks Viljandi beebit sündisid filmistaariks

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavanune Paul Hendrik koos oma «filmiemme» (Nika Savolainen) ja filmitegijatega. Võtted toimusid Viljandi haigla B-korpuse üheksandal korrusel. Kaadri taga olijad kandsid maske, et vastsündinuid mitte nakatada.
Nädalavanune Paul Hendrik koos oma «filmiemme» (Nika Savolainen) ja filmitegijatega. Võtted toimusid Viljandi haigla B-korpuse üheksandal korrusel. Kaadri taga olijad kandsid maske, et vastsündinuid mitte nakatada. Foto: Liisabet Valdoja

Kui nädalane Paul Hendrik ja kõigest kahe päeva vanune alles nimeta tüdruk üsna varsti pärast kaamera käimapanemist teineteisel käest kinni võtsid, valdasid ülevad emotsioonid nii filmi «Hüvasti, NSVL» tegijaid kui vastsündinute emasid, kes jälgisid toimuvat väljaspool prožektorivalgust.

Täpselt seda pididki beebid linateose stsenaariumi järgi tegema. Filmitegijad olid arvestanud vajadusega nende käekesed hiljem järeltöötluse maagiat kasutades õigesti liikuma panna. Nii võisid asjaosalised nentida: sealsamas Viljandi haiglas, kus võtted käisid, ilmavalgust näinud maailmakodanikud on tõepoolest staariks sündinud.

Need kaadrid võeti üles eelmisel nädalavahetusel. Nüüdseks on tüdruk saanud endale nime: Malin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles