Woolish valmistub õpilasdisaineritega juba järgmisteks jõuludeks

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Woolishi kudumite valik on suur, pole nende seas seni veel ühtegi jõulukampsunit. Noorte disainerite abiga on see võimalik nüüd saada.
Kuigi Woolishi kudumite valik on suur, pole nende seas seni veel ühtegi jõulukampsunit. Noorte disainerite abiga on see võimalik nüüd saada. Foto: Elmo Riig

Kuigi iga päevaga liigume üha rohkem kevade poole, annab kudumeid disainiv ja tootev ettevõte Woolish maakonna koolinoortele võimaluse taas süveneda jõuluaega, sest ootab üheskoos linnaraamatukoguga VII–XII õpilastelt jõulukampsunite kavandeid, millest parim saab reaalsuseks.

«Et võitja idee läheb tootmisesse, tuleb konkurss varakult välja kuulutada. Siis jõuab parima välja valida, autasustada ja kampsunit lõpuks toota ka,» ütles Viljandi linnaraamatukogu huvijuht Eliise Vainurm ja lisas, et loodetavasti detsembris saab võitja enda disainitud kampsunit kanda ja seda ka teistele kinkida.

​Esimene jõulukampsun

Konkursi mõtte sünnis mängib oma osa mullune Eesti Vabariigi juubel. Woolish valmistas selle tähistamiseks eridisainiga pleedi. Pleedil oleva logo kasutamise loa eest sooviti, et ettevõte teeks vabal valikul heateo. Et linnaraamatukoguga oli varemgi koostööd tehtud ja sinna lastele meisterdamiseks nööpe ja lõngajääke antud, sündis otsus head koostööd jätkata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles