Aastapäev tuleb liuväljata, kuid pidu ei jää sellepärast pidamata

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal oli Viljandi laululava tantsuovaalil liuväli, mis oli valgustatud ja avatud ööpäev läbi. Tänavu liuvälja ei tule.
Möödunud aastal oli Viljandi laululava tantsuovaalil liuväli, mis oli valgustatud ja avatud ööpäev läbi. Tänavu liuvälja ei tule. Foto: Elmo Riig

24. veebruariks Viljandi lauluväljakule plaanitud ajutise uisuplatsi rajamiseks ei saabunud ühtegi pakkumist ning linnavalitsus on sellest plaanist loobunud. Linna kinnisvara haldusameti juht Andres Mägi rääkis, et kui vaadata värsket prognoosi, ei soosi ideed ka ilmaennustus. «Arutasime seda ja otsustasime ajutisest jääväljakust loobuda,» lausus Mägi. «24. veebruariks lubatakse viit soojakraadi ja pole mõtet ponnistama hakata.»

Eesti Vabariigi aastapäeva tähistamine koondub Viljandis traditsiooniliselt väljapaistvate linlaste tunnustamise ümber.

«24. veebruaril kell 13 on kõik oodatud Ugala teatrisse, kus kontsertaktusel antakse kätte linna elutöö ja aastapreemiad,» rääkis linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Johan-Kristjan Konovalov. «Teatrimaja uksed avatakse juba kell 12 ning avatud on ka kohvik. Sissepääs ja aktusel osalemine on kõigile tasuta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles