Eesti tagas «Fed Cupil» koha esimeses tugevusgrupis

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti esireket Anett Kontaveit ja viljandlanna Saara Orav mängisid Poolas «Fed Cupil» Rootsi paari vastu ning pidid 6:2, 0:6, 1:6 allajäämist tunnistama.
Eesti esireket Anett Kontaveit ja viljandlanna Saara Orav mängisid Poolas «Fed Cupil» Rootsi paari vastu ning pidid 6:2, 0:6, 1:6 allajäämist tunnistama. Foto: Sobala/pressfocus/sipa

Eesti tennisenaiskond, mille koosseisu kuulus ka viljandlanna Saara Orav, alistas läinud nädalal Poolas Zielona Góras «Fed Cupi» esimese liiga Euro-Aafrika tsooni alagrupiturniiril ellujäämismängus Taani ning tagas «Fed Cupi» esimesse tugevusgruppi püsimajäämise.

«Saadud kogemus on väga hea: tiim ja koht, kus turniir toimus, olid super. Isegi pärast kaotusi oli õhkkond hea,» muljetas Saara Orav. «Paarismänguga jäin väga rahule. Üksikmängus sain hea vastase ja kogemuse – ise küll oma taset välja ei mänginud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles