Taluõue luusima tulnud karu istus viivuks trepi ette maha

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Sakala vallas Jälevere külas luusis suvila õuel ringi karu. Tema käigust andsid märku lumel olevad jäljed. Foto on illustratiivne.
Põhja-Sakala vallas Jälevere külas luusis suvila õuel ringi karu. Tema käigust andsid märku lumel olevad jäljed. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi Riho Kerge ise esmaspäeva õhtul oma suvekodus Jälevere külas ei olnud, andis maja kütmas käinud naabrimees teada, et seal olla külaline käinud. Esimese hooga kahtlustas peremees vargaid, kuid siis selgitas naaber, et käis neljajalgne külaline – karu.

«Nii kui tule põlema pani, nägi, et suured karu jäljed,» rääkis peremees sellest, mis oli toimunud tema suvekodu õuel Põhja-Sakala vallas. Õhtul polnud veel palju lund sadanud ning kohalolijad näinud, et loom istunud trepi ees maas, luusinud siis uue aida juures, käinud ümber kaevu ja ehitatava sauna ning siis ilmselt astunud metsa poole tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles