Maanteeratturid alustasid kuumuses hooaega

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti maanteeratturite koondisse kuuluvad Viljandi rattaklubi kasvandikud Kristjan Johanson ja Joosep Sankmann alustasid hooaega Türgis.
Eesti maanteeratturite koondisse kuuluvad Viljandi rattaklubi kasvandikud Kristjan Johanson ja Joosep Sankmann alustasid hooaega Türgis. Foto: Rene Mandri

Eesti maanteeratturite koondis, mille koosseisu kuuluvad ka kaks Viljandi rattaklubi kasvandikku, 21-aastane Kristjan Johanson ja 20-aastane Joosep Sankmann, alustas hooaega Türgis kahe «UCI Europe Touri» 1.2 kategooria ühepäevasõiduga.

Laupäeval asetleidnud 165 kilomeetri pikkuse Grand Prix Gazipaşa lõpetas Kristjan Johanson 31. ja Joosep Sankmann 79. kohaga.

«Koondise treeneri sõnul sõideti vihmas ja külmetamist oli kõvasti, aga avastardi kohta võis kõigi koondise meestega rahule jääda,» sedastas Viljandi rattaklubi treener Marek Johanson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles