Joonas Tamm siirdus Poola kõrgliigasse

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novembris Budapestis peetud UEFA Rahvuste liiga kohtumises Ungariga oli Joonas Tamm Eesti koondise koosseisus platsil kogu mängu. Ungari oli Eestist küll 2:0 üle.
Novembris Budapestis peetud UEFA Rahvuste liiga kohtumises Ungariga oli Joonas Tamm Eesti koondise koosseisus platsil kogu mängu. Ungari oli Eestist küll 2:0 üle. Foto: Bernadett Szabo

Eelmisel aastal Tallinna FC Florast Norra jalgpalli kõrgliiga klubis Sarpsborg 08 laenul olnud Viljandi juurtega keskkaitsja Joonas Tamm sõlmis pooleaastase lepingu Poola kõrgeimas liigas Ekstraklasa mängiva Kielce Koronaga.

«Esmamuljed on head. Tase on korralik ja väga palju pannakse rõhku jooksule ja füüsisele. Olen teinud ühe mängueelse treeningu ja just oli jooksutrenn,» muljetas reedel Poola sõitnud Eesti koondislane ning nentis, et kuna ta liitus klubiga poole hooaja pealt, läheb tal kohanemisega veidi aega. «Pean mängijaid tundma õppima ja selgeks tegema, mida treener nõuab. Kuna treener on Saksa-Itaalia kooliga, on vastastest sõltuvalt palju erinevaid taktikaid ja mängujooniseid, millega pean tutvuma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles