Piiroja autokrossirajalt toodi Viljandimaale kolm esikohta

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval sõideti Põltsamaa lähistel Piiroja autokrossirajal Piiroja karikasarja ja ühtlasi Lõuna-Eesti karikasarja kolmas etapp ning viljandimaalastele jagus koguni kolm esikohta.

«Seekord seadis veest ja jääst libe rada võistlejad raske katsumuse ette. Võistluspäeval oli 28 teelt väljasõitu, mida on tunduvalt rohkem kui tavaliselt terve hooaja jooksul kokku,» sedastas autospordihuviline Kalle Allik.

Viljandimaa esindajad paistsid aga hea sõiduga silma: Kevin Allik saavutas esikoha esiveoliste autode rahvakrossis ning Alar Allik võitis esiveoliste sprindis kõik kolm vooru ja sai kindla üldvõidu. Kui nädal varem jäi Alar Allik Võrtsjärvel jäärajasõiduvõistlusel esikoha konkurentsis kuue sajandiksekundiga konkurentidele alla, siis seekord edestas ta teiseks jäänud Janek Silda Tartumaalt igas voorus lausa kuue sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles