Jäähallis parandatakse 27 000 euro eest riietumisvõimalust

Eget Velleste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued garderoobid asuvad osaliselt jäähallis, kuid suurem osa uuest majakesest jääb hallist väljapoole.
Uued garderoobid asuvad osaliselt jäähallis, kuid suurem osa uuest majakesest jääb hallist väljapoole. Foto: Marko Saarm

Kolmapäeva hommikul asusid Pinska osaühingu töömehed koos Viljandi jäähalli eestvedaja Timo Tintsiga jäähalli seinaplekke lahti kruvima. Tarvis oli teha piisavalt suur auk, et kraana pääseks uue riietusruumi osi sisse tõstma.

Osaühingu Pinska elementmajade tootmisjuhi Tõnis ­Aasavi sõnul oli maja sisse maja paigaldamine tema jaoks esmakordne, kuid kõik läks tõrgeteta. Ehitajad lõpetasid jäähalli uue riietus- ja pesuruumi ülesseadmise sama päeva õhtul ning ­Aasavi sõnul saab umbes nädalaga ehitustöödele joone alla tõmmata.

Tints rääkis, et ligikaudu 60-ruutmeetrisse ehitisse rajatakse neli duširuumi, kaks tualetti ning umbes 45-ruutmeetrine riietusruum. Kui varem pidi tema sõnul ennast enam-vähem üksteise süles riidesse panema ning üks meeskond täitis oma kottidega terve soojaku, siis nüüd on ruumiga hoopis teine tera. «Saame end täitsa Tartuga võrrelda,» leidis Tints.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles