Lumme kinni jäänud bussi juht: teede seis on vilets

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussijuht Aivar Krimmi sõnul oli teelt väljasõitmise hetkel peale tema sõidukis üheksa inimest.
Bussijuht Aivar Krimmi sõnul oli teelt väljasõitmise hetkel peale tema sõidukis üheksa inimest. Foto: Elmo Riig

Eile õhtul alanud lumesadu on bussijuhid nigelasse seisu pannud. Enne kella kaheksat hommikul oli Viljandimaal neli liinibussi, mis teeolude sunnil kas hilinesid või ei sõitnud plaanikohaselt.

Buss number 54 pidi kell 8.03 tegema peatuse Mulgi vallas Päidre külas. Enne külateele keeramist otsustas bussijuht Aivar Krimm, et ei tee põiget Päidresse, sest bussi peale tulijaid ei paistnud peatuses olevat. Otsa ringi keerates vajus aga sõiduk teelt välja ning jäi lumme kinni. Keegi viga ei saanud ning kui Sakala töötajad tund aega hiljem sündmuskohale jõudsid, olid kõik sõidukis viibinud üheksa sõitjat asendusbussiga sihtkohta viidud. Bussijuht ootas endiselt valla saadetavat abi.

Tema meelest on nii konkreetne teelõik kui ka üleüldine teede seisukord vilets. Bussijuht on oma sõnul viimastel kuudel mitmel korral samal teelõigul sõites tundnud, et bussi tagaots kipub laperdama. Tema sõnul võiks parem olla nii lumelükkamine kui teede karestamine. "Peateed on korras, aga kõrvalteed, näiteks Tuhalaane ja Paistu tee on suured murelapsed," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles