Kergejõustiklased tõid Viljandisse kolm meistritiitlit

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jander Heil
Jander Heil Foto: Elmo Riig

Eelmisel nädalavahetusel võistles peaaegu 600 vanuseklasside U-18, U-20 ja U-23 kergejõustiklast Tallinnas Lasnamäe hallis Eesti talviste meistritiitlite nimel ning Viljandisse tõid tiitli Kristjan Tafenau kõrgushüppes, Jander Heil kuulitõukes ja Karl-Hendrik Palu tõkkesprindis.

Meistrivõistlustel sündis ka üks Eesti siserekord: U-20 vanuseklassis ületas teivashüppaja Eerik Haamer kõrguse 5.23. Mitu sportlast säras rohkem kui ühe meistritiitliga.

Sakala kergejõustikuseltsi esindaja Kristjan Tafenau, keda treenib Karl Lumi, pälvis U-23 klassi kõrgushüppes tiitli tulemusega 2.06. Tema klubikaaslane Jander Heil triumfeeris U-23 klassi kuulitõukes tulemusega 17.70. Tema treener on Raigo Toompuu. Karksi kergejõustikuklubi sportlane Karl-Hendrik Palu teenis U-18 klassi tõkkesprindis meistritiitli ajaga 8,10. Palu treener on Mikk-Mihkel Arro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles