Tulevik pani taliturniirile Kaleviga viigistades punkti

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Ilves (hüppes) lõi taliturniiril viies mängus kaks väravat ning ka reedel pani ta tipuründes rassides vastase kaitseliini proovile.
Indrek Ilves (hüppes) lõi taliturniiril viies mängus kaks väravat ning ka reedel pani ta tipuründes rassides vastase kaitseliini proovile. Foto: Jana Pipar

Reedel sai tõmmatud joon alla Tallinnas Eesti jalgpalli liidu sisehallis juba kuuendat korda asetleidnud taliturniirile, kui Viljandi Tulevik mängis Tallinna Kaleviga 1:1 viiki. Kokkuvõttes teenis Tulevik taliturniiril kaks võitu, kaks kaotust ja ühe viigi.

«Loomulikult tuleb rahul olla: vähemalt saime korra nädalas muru katsuda ja mängida seal, kus ei ole libe,» lausus Viljandi Tuleviku peatreener Sander Post. «Poisid mängisid teooriatundide ja jooksude pealt täitsa hästi ning neilt rohkem nõuda olekski natuke palju.»

Nagu Post eile nentis, pole Tuleviku mängijad kuu aega pallitrenni teha saanud, sest väljak on olnud jääs. «Nüüd on mitu päeva plussis olnud ja vihma sadanud. Täna peaks saama üle kuu aja korralikku trenni teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles