Neli kiirelt reageerinud kohalikku lumelabidatega päästsid kooli spordisaali hullemast (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Samal ajal kui Suure-Jaani kooli spordisaalis peeti laste saalijalgpalli turniiri, lükkasid neli kohalikku inimest selle katust lumest puhtaks. Nad kõik olid näinud kooli Facebooki lehel appihüüet, mis ütles, et katus sajab läbi ja võimlas on uputus, ning aega raiskamata koos lumelabidatega kohale tõtanud.

Sellest, et all käivad võistlused, andsid katusepealsetele teada aeg-ajalt kostvad hõiked ja loomulikult ka maja ümber parkivate autode rohkus. Saalis jällegi sai sellest, et katuse peal on lund rohkem kui vaja, ilmeksimatult aru palliplatsi äärde sätitud suurte anumate järgi, millesse langes tublisti vett.

Koolipere sõnul on katus läbi tilkunud juba selle nädala algusest saati, kuid vägevasti sulale pööranud ilm võimendas seda tänaseks niivõrd, et ei jäänud muud üle kui ühismeedia vahendusel kogukonna abi paluda.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles