Klavani duo aitas Eesti koondise finaalturniirile

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti saalihokinaiskond pääses Poolas asetleidnud valikturniirilt maailmameistrivõistluste finaalturniirile, mis tuleb detsembris Šveitsis. Suurt rolli koondise edus mängis Viljandist pärit Diana Klavan (hüppes).
Eesti saalihokinaiskond pääses Poolas asetleidnud valikturniirilt maailmameistrivõistluste finaalturniirile, mis tuleb detsembris Šveitsis. Suurt rolli koondise edus mängis Viljandist pärit Diana Klavan (hüppes). Foto: IFF International Floorball Federation

Eesti naiste saalihokikoondis tagas eelmisel nädalal Poolas ­Gdańskis peetud valikturniiril endale pääsme maailmameistrivõistluste finaalturniirile. Koondise mootoriks olid Viljandist pärit õed Diana ja Jane Klavan, esimene valiti ka Eesti koondise parimaks mängijaks valikturniiril.

«Üllatusena edasipääs meile ei tulnud: see oli siiski eesmärk. Läksime turniirile mõttega võita Poolat ja saada turniiril teine koht. Aga nagu spordis ikka, alati ei lähe kõik nii, nagu peaks,» rääkis Diana Klavan. «Õnneks võtsime ennast mänguks Itaaliaga kokku ja tegime võimalikult palju väravaid, mis kasvatas meie väravate vahe miinus ühe peale. Tänu sellele saime kolmanda koha, mis tagas pääsu MM-ile.»

Valikturniiril kohtus Eesti koondis Tšehhi, Poola, Itaalia ja Belgiaga. Esimeses vastasseisus Tšehhiga tuli tunnistada 3:10 kaotust. Kaotati ka Poolale, 1:7. Ent süües kasvab isu ja Itaalia vastu tuli suur, 13:1 võit. Belgia naiskond alistati 9:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles