Linn ja maakond osalevad turismimessil

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linna ja maakonna messipind "Tourestil"
Viljandi linna ja maakonna messipind "Tourestil" Foto: Viljandi linnavalitsus

Sel nädalavahetusel osaleb Viljandi linn koos partneritega maakonnast turismimessil "Tourest". Väljas ollakse ühise visuaalse lahendusega.

Viljandimaa messialal tutvustavad ennast Viljandi linn, Grand Hotel Viljandi ja Park Hotell Viljandi, Aasa külalistemaja, Bonifatiuse gild, Mulgi kultuuri instituut, Mulgimaa väiketootjate liit, Olustvere mõis, Suure-Jaani muusikafestival, Põhja-Sakala aiad, Suure-Jaani tervisekoda ja Toom Tekstiil.

Viljandi turismiinfokeskuse infokonsultant Angela Aru ütles, et ettevõtjad tulevad messile oma parimate pakkumistega.

«Eelmiste kogemuste põhjal on ilmselt enim oodatud hotellide teatripaketid. Üldmaterjalina jagatakse huvilistele maakonna uue kujundusega trükisooja kaarti ja sündmuste kava,» ütles Aru linnavalitsuse pressiteate vahendusel.

Maakonna messipinnal saab kõigil kolmel päeval proovida Olustvere mõisa leiba, Mulgi pruulikoja õlut, Mulgi krõpse ja Pajumäe talu juustu ning osta Toom Tekstiili voodipesu. Laupäeval piilub soovijate tulevikku Bonifatiuse gildi ennustaja.

Viljandi linnapea Madis Timpson tunnustas ettevõtjaid, kes ühisel jõul messiala sisustasid.

«Viljandi linn moodustab ümbritsevate piirkondadega turismisektoris ühtse terviku ja seepärast on loomulik, et ennast käiakse ka ühiselt tutvustamas,» sõnas linnapea.

Eesti suurim turismimess "Tourest" kestab pühapäevani Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses. Viljandi linna ja maakonna väljapanekut messil toetatakse PATEE programmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles