Pühapäevane lumekoristus mõjutab Viljandi tänavatel parkimist (2)

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Keskonnateenuste autod
Eesti Keskonnateenuste autod Foto: Marko Saarm

Pühapäeval koristatakse mitmelt Viljandi tänavalt lund. Seetõttu palutakse elanikel nendel tänavalõikudel mitte parkida.

Viljandi linnavalitsuse teatel on lumekoristus kavas Jakobsoni tänaval Tallinna ja Kooli tänava vahelisel lõigul, Posti tänaval Tallinna ja Mäe tänava vahelisel lõigul, Uuel tänaval Tallinna tänava ja Lembitu puiestee vahelisel lõigul, Vaksali tänaval Paala tee ja Riia maantee vahelisel lõigul, Turu tänaval ning Riia maanteel Vaksali tänava ja Reinu tee vahelisel lõigul.

Lume äravedu algab pühapäeval kell 6 Riia maanteelt. Tööde piirkonnas võib tekkida lühiajalisi liiklusseisakuid ja tavaliiklust võidakse ka ümber suunata. Ühistranspordi ja operatiivsõidukite läbipääs on tagatud.

Linnavalitsus palub elanikel sel pühapäeval eespool nimetatud tänavalõikudel mitte parkida ning järgida ajutisi liiklusmärke ja töömeeste märguandeid. Töid teeb aktsiaselts Eesti Keskkonnateenused.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles