Viljandi raad võttis lumetõrjeks appi kirjad (2)

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikal tänaval Viljandi vallavalitsuse hoone kõrval kõnniteel oli eile lumi koristamata ning jalakäijad olid sisse tallanud raja.
Pikal tänaval Viljandi vallavalitsuse hoone kõrval kõnniteel oli eile lumi koristamata ning jalakäijad olid sisse tallanud raja. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnavalitsus on poolteise nädalaga saatnud 37 kirja inimestele või asutustele, et nood roogiksid lund ja tõrjuksid libedust oma maatükiga külgneval kõnniteel.

Majandusameti haljastuse ja heakorra spetsialist Age Alas ütles, et ametnikud olid käinud korduvalt välitöödel asja uurimas ning kirjad pandi teele alates 28. jaanuarist, kokku viie päeva jooksul. Lisaks märkusele, et kõnnitee ei ole nõuetekohaselt hooldatud, pani linn kirja, millised on Viljandi heakorraeeskirjast tulenevad nõuded.

Jaanuari esimesel poolel võeti samal teemal telefoni teel ühendust veerandsaja krundiomanikuga. Heakorraspetsialisti sõnul oli enamiku kõnede eesmärk tuletada seadusest tulenevat kohustust meelde Pärnu maantee ning Piiri ja Planeedi tänava kõnniteede äärsete uute kinnistute omanikele.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles