Suvepealinna jäiselt rajalt toodi Viljandisse kolm pjedestaalikohta

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päev enne jäärajasõidu meistri- ja karikavõistluste Pärnu etappi polnud Kristel Raba kindel, kas pärast pikka pausi sel alal tasub ikka kohe võistlustulle hüpata. Koju naasis ta aga oma arvestuses kolmandana.
Päev enne jäärajasõidu meistri- ja karikavõistluste Pärnu etappi polnud Kristel Raba kindel, kas pärast pikka pausi sel alal tasub ikka kohe võistlustulle hüpata. Koju naasis ta aga oma arvestuses kolmandana. Foto: Rauno Kais

Eelmisel laupäeval Pärnus Via Baltica silla juures peaaegu 190 osalejaga peetud Eesti mootorrataste jäärajasõidu meistri- ja karikavõistluste teisel etapil olid kohal ka viljandlased. Marko Heinmäe sai oma arvestuses esimese ja Tiit Tomp teise koha ning naiste arvestuses tuli kolmandaks Kristel Raba.

«Kuna teised naised sõidavad suurema tsikliga kui mina, siis teadsin, et raske on poodiumile saada. Aga ega kaotada väga taha,» muljetas ainsa viljandlannana noorte ja naiste ühises sõidus startinud Raba. «Teised ikka ütlesid: «Mine ja naudi seda, mis sa teed!» Läksingi. Ja jõudsin poodiumile õnneks.»

Viljandi Tuleviku jalgpalliklubis füsioterapeudi ametit pidav ja krossisõitu harrastav naine tunnistas, et polnud päris pikka aega jäärada sõitnud ega trennis käinud. «Viimati sõitsin äkki viis aastat tagasi, kui mul läks põlv sidemest katki, sest kukkusin nii halvasti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles