Viljandi HC ei suutnud tulemust korrata

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel laupäeval Balti liigas Tallinna HC-ga viiki mänginud Viljandi esindusmeeskonnal tuli kolmapäevases kohtumises pealinlaste 34:23 paremust tunnistada. Foto on tehtud Balti liiga kohtumisel.
Eelmisel laupäeval Balti liigas Tallinna HC-ga viiki mänginud Viljandi esindusmeeskonnal tuli kolmapäevases kohtumises pealinlaste 34:23 paremust tunnistada. Foto on tehtud Balti liiga kohtumisel. Foto: Elmo Riig

Kolmapäeva õhtul kohtusid Viljandi spordihoones käsipalli meistriliiga põhiturniiri eelviimases voorus Viljandi HC ja HC Tallinn. Kui eelmisel nädalavahetusel mängisid viljandlased Balti liiga mängus pealinlastega viiki, siis kolmapäeva õhtul tuli meistriliigas nende 34:23 (11:14) paremust tunnistada.

Alles laupäeval Balti liigas 24:24 viigi teinud meeskonnad kohtusid viie päeva jooksul Viljandis teist korda ning kodumeeskond alustas mängu paremini: kaheksandaks minutiks juhtis ta 5:2, ent siis tabas korra Markus Viitkar ja kahel korral Robin Oberg ning tablool seisis 5:5 viik. Viljandlased said uuesti kahega ette, et siis vastastel viigistada lubada.

Seni domineerinud Viljandi andis edu käest 23. minutil, kui Enrico Antoni tabamusest läks HC Tallinn esimest korda mängu juhtima 10:9. Kaks minutit pärast seda nägi Simon Drõgin enda ees punast kaart. Kastanid tõi tulest välja Kevin Pajuväli, kes tõrjus karistusviske. Sellegipoolest läksid meeskonnad vaheajale tallinlaste 14:11 juhtimisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles