Maadlejad üllatasid harjumuspärasest stiilist kõrvale kiigates

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Ronin Jõgi (esiplaanil) võitles Eesti õpilaste Kreeka-Rooma maadluse meistrivõistlustel välja hõbemedali. Foto on tehtud eelmise aasta aprillis Viljandimaa meistrivõistlustel.
Rasmus Ronin Jõgi (esiplaanil) võitles Eesti õpilaste Kreeka-Rooma maadluse meistrivõistlustel välja hõbemedali. Foto on tehtud eelmise aasta aprillis Viljandimaa meistrivõistlustel. Foto: Jaanek Lips

Eelmisel laupäeval Tartus A. Le Coq Spordi majas peetud Eesti õpilaste Kreeka-Rooma maadluse meistrivõistlustel teenisid Viljandi Tuleviku noored Rasmus Ronin Jõgi ja Aimar Alksnis vastavalt hõbeda ja pronksi.

Kuigi viljandlased harrastavad peaasjalikult vabamaadlust, otsustasid nad seekord end harjumatus stiilis proovile panna ning koju tulid nad hõbeda, pronksi ja nelja viienda kohaga. Positiivselt üllatasid need, kes oma stiili võistlustel pole tavaliselt väga silma paistnud, ja ka vastupidi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles