Ugala soodusmüük algas hoogsalt

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala kassas jäi pildile ansambli Trad.Attack! trummar Tõnu Tubli, kes ostis piletid lavastusele “Surmkindlad asjad siin elus”.
Ugala kassas jäi pildile ansambli Trad.Attack! trummar Tõnu Tubli, kes ostis piletid lavastusele “Surmkindlad asjad siin elus”. Foto: Heigo Teder

Esmaspäeval algas Ugalas sooduspiletite müük ning esimesel päeval müüdi rohkem kui 2300 piletit.

Ugala turundusjuht Mari Nurk ütles, et kõige suuremat huvi tuntakse kevadiste uuslavatuste vastu. "Müügitabeli tipus troonib Andres Noormetsa uuslavastus "Surmkindlad asjad siin elus", mis räägib hingemineva perekonnaloo armastusest kodusõjas ja lühiühendustest paradiisis. Selle lavastuse kevadistele etendustele on saadaval veel viimased kohad."

Nurk lisas, et publiku huvi on pälvinud ka Ott Aardami autorilavastus "Toru" ning Taago Tubina lavastatav Eno Raua põnevuslugu "Etturid".

Uuslavastuste kõrval tuntakse huvi "Emadepäeva" ja "Meistrite liiga" vastu, mis jõudsid samuti kampaania esimesel päeval müügitabeli viie populaarsema lavastuse sekka. Turundusjuhi sõnul ostetakse palju pileteid ka teistes linnades antavatele etendustele.

Nurk ütles, et järjest rohkem ostetakse pileteid internetist, mitte kohapealt. "Kui varasematel aastatel on kampaanianädalal ulatunud järjekorrad Ugala kassa eest välisukseni, siis nüüd on järjest enam suurenenud just internetis tehtavate piletiostude hulk. Samuti saabuvad suuremad grupibroneeringud pigem telefoni teel."

Nurga sõnutsi osteti internetist pileteid kampaania esimesel päeval üle 80 protsendi, varem on see olnud üle 60 protsendi. "See näitab selgelt, et kui piletiostjal on võimalus ost teha interneti kaudu, siis ilmselt ongi see mugavaim variant. Esimene piletiost tehti, kui kell lõi 4. veebruari esimest minutit ehk siis kell 00.01," rääkis Nurk.

Sooduskampaania kestab laupäeva südaööni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles