Filmivõtetele otsitakse taustajõude

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi haigla
Viljandi haigla Foto: Marko Saarm

Laupäeval ja pühapäeval on Viljandi haiglas Lauri Randla debüütfilmi "Hüvasti, NSVL" võtted, millele otsitakse taustanäitlejaid.

Viljandi haiglas võetakse üles filmi algusstseenid sünnitusmajas. Režissööri assistent Piret Toomvap-Schönberg andis Facebookis teada, et filmivõtetele otsitakse mehi ja naisi vanuses 18–30, kes astuvad üles taustarollides isade ja emadena.

Huvilistel palutakse saata oma foto koos kontaktandmetega e-posti aadressil toomvappiret@gmail.com.

Kolmanda võtteperioodi paigad on veel Vetla ja Pärnu. Filmivõtted on olnud Sillamäel, Tallinnas, Kohtla-Järvel ja pikemalt Raplas Okta Centrumis.

"Hüvasti, NSVL" on lugu Johannesest, kes sündis enneaegsena oma tudengist üksikemale ning jäi vanavanemate kasvatada kaheksakümnendate Eestis. Ettevõtliku Johannese saatus on olla üksildane ja teistest erinev, kuni ta leiab 10-aastasena oma esimese armastuse. Sama ajal kukub foonil kokku NSV Liit. 

Filmi peategelast Johannest mängib Niklas Kouzmitchev, teistes osades on Ülle Kaljuste, Tõnu Oja, Pääru Oja, Nika Savolainen, Jekaterina Novosjolova, Elene Baratšvili, Dima Bespalov, Anne Reemann, Liina Tennosaar, Piret Krumm ja Viktor Lanberg. Film on eesti, ingeri ja vene keeles.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles