Cleveron otsib hübriidratta arendajat

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal valis Cleveron välja parima lumesaha.
Eelmisel aastal valis Cleveron välja parima lumesaha. Foto: Marko Saarm

Cleveron andis teada, et alanud on teise tootearendusvõistluse osalejate registreerimine. Sel korral tuleb arendada hübriidratas, millega võisteldakse 8. juunil Kõrgemäe tänaval.

Cleveron annab oma kodulehel teada, et tootearendusvõistluse peaauhinna võidab elektrijalgratas, mis sõidab Kõrgemäest üles kõige kiiremini. Finaalis peab võistleja kogu aeg väntama.

Peaauhind on 5000 eurot. Tootearendusvõistluse Geenius.ee lugeja lemmiku auhinna 2500 eurot võidab enne finaali kõige rohkem hääli kogunud toode. Parima disaini rakendaja 2500-eurose auhinna võidab lahendus, mis seob tehnoloogilised võimalused, ergonoomika ja esteetika tervikuks.

Tiimi saab registreerida ja ideid esitada 4. märtsini. 9. märtsil on tiimidega tutvumine, tagasiside andmine ja parimate valimine. 27. aprilliks tuleb žüriile saata oma tööst videoülevaade. Finaal on 8. juunil Viljandis Kõrgemäe tänaval.

Kodulehel on välja toodud, et tiimiga projekti elluviimiseks on vajalik osata mehaanikat, elektroonikat, tarkvaraarendust, projektijuhtimist, tootedisaini ja turundust.

Eelmise Cleveroni tootearendusvõistluse võitsid Margus Lihulinn ja Tauri Räbokon, kes ehitasid kahe kuuga valmis õues isetoimetava lumesaha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles