Korvpallilootused naasid koju esikohaga

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi korvpallikasvandikud üheskoos treener Rauno Tammega naasid Vinnist "Tarvas Cupi" võistluselt kõige säravama tulemusega.
Viljandi korvpallikasvandikud üheskoos treener Rauno Tammega naasid Vinnist "Tarvas Cupi" võistluselt kõige säravama tulemusega. Foto: Erakogu

Viljandi spordikooli ja korvpalliklubi Quercus U9 poisid osalesid eelmisel nädalavahetusel Vinnis korvpalliturniiril "Tarvas Cup" ning lõpetasid kaheksa võistkonna seas turniiri kõige säravama autasuga.

“Poisid muutusid iga mänguga üha kindlamaks ja võitluslikumaks ja tasuks selle eest tuli esikoht. Jäime turniiriga väga rahule ja ootame juba uusi võistlusi, kus ennast proovile panna," rääkis treener Rauno Tamm.

Poolfinaalis alistasid Viljandi korvpallikasvandikud pingelises mängus 55:42 Tiit Soku Korvpallikooli / SK Nordi esinduse. Finaalis olid viljandlased 60:41 paremad Tartu Ülikooli Spordiklubi võistkonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles