Maagümnaasiumi meeskond võidutses finaalturniiril

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koolispordi liidu tänavuse hooaja rahvastepalli finaalturniiri võitis maagümnaasiumi meeskond.
Eesti koolispordi liidu tänavuse hooaja rahvastepalli finaalturniiri võitis maagümnaasiumi meeskond. Foto: Margit Kurvits

Eelmisel neljapäeval peeti Viljandi spordihoones Eesti koolispordi liidu neljandate ja viiendate klasside õpilaste rahvastepalli üle-eestiline finaalturniir.

Tänavust mõõduvõttu alustas 200 poiste ja 169 tüdrukute võistkonda, kes kahe eelturniiri kaudu selgitasid kaheksa finalisti. Viljandimaalt jõudsid lõppvõistlusele Paalalinna tüdrukute ja maagümnaasiumi poiste võistkond.

Tasavägiselt kulges noormeeste mõõduvõtt, kus neli edukamat korjasid võrdselt kaheksa tabelipunkti. Lõpliku paremusjärjestuse selgitamisel tuli korraldajatel võrrelda võidetud ja kaotatud kohtumisi, mis andsid turniirivõidu Viljandi maagümnaasiumi noormeestele.

Õpetaja Raina Luhakoodri juhendatavas võidukas meeskonnas mängisid Eerik Elmaste, Simon Drõgin, Sander Pettai, Krister Kansi, Andres Hermann Ritval, Gunnar Laur Sindi, Richard Mutli ja Marko Kirt.

Teist, kolmandat ja neljandat kohta selgitades tuli kohtunikel võrdsete võitude juures lugeda juba ka geimide suhet, mis andis teise koha Türi põhikoolile ja kolmanda Ahtme gümnaasiumi esindusele.

Tütarlaste finaalturniiri võitis Viljandis Pärnu linna Rääma põhikool, Viljandi Paalalinna gümnaasiumi võistkond sai tubli kuuenda tulemuse.

Maagümnaasiumi meeskonna parimaks mängijaks nimetati Simon Drõgin, Paalalinna tüdrukutest pälvis sama tunnustuse Cäroly Orujärv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles